FILM-X - Lav film i Cinemateket

FILM-X - Lav film i Cinemateket

Det øde hus

Nedenfor ses baggrundsfilmen "Det øde hus" - det er filmen I selv spiller med i.

OM BAGGRUNDSFILMEN

VARIGHED: 1 min. 59 sek.

GENRER: Gys, romantik, drama, komedie.

ANBEFALET ALDER: fra 3. klasse (Uhyggelige lyde og indklip)

STORYBOARD:

Studie 1 forvandles i denne baggrundsfilm til et øde hus, som skuespillerne står udenfor. Huset ligger øde og grænser op til naturen (mark/skov). Huset er spøgelsesagtigt, men man fornemmer, at det kan have været smukt en gang.

Baggrundsfilmen rummer ingen ydre handling, så det er op til jer at komme med den gode historie. Filmen lægger op til, at I skaber en parrallelhandling inde i huset ud fra de tilgængelige indklip (som I IKKE selv kan være med i), mens der udspiller sig et drama mellem skuespillerne udenfor huset: Er de bange eller nysgerrige? Eller bliver de uvenner?

KLIP

Man kan lave en parallel handling inde i huset via indklipsbillederne. Man klipper til et kamera, der vandrer rundt og afsøger huset. Personen i huset kan også møde en gammel dame, der enten er venlig eller truende.
Derudover findes der effektlyde og musik til baggrundsfilm og indklip.

Indklippene kan lægges ovenpå jeres egne optagelser når I klipper filmen. Alle indklip kan gøres kortere. Bemærk: Man kan ikke selv være med i indklipsbillederne. Det er kun baggrundfilmen I selv kan spille med i.

Nedenfor ses alle indklip til "Det øde hus":

Hus udefra from Det Danske Filminstitut on Vimeo.

Ikke underviser?

Hvis du ikke har UNI-Login, kan du se og finde kort- og dokumentarfilm på Filmcentralen For Alle