OBS: Der er i øjeblikket problemer med at se film fra GYMNASIE sektionen.  Brug i stedet GRUNDSKOLE sektionen

Antenneforeningen

Antenneforeningen

1999, 53 min, DK/Kort fiktion, Danmark

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

Opgangen er fuld af lyde. Det er tv-tid og beboerne passer sig selv og deres tv. Indtil ejeren vil have renoveret ejendommen og fjerner alle de små antenner. Så bliver der stille. Undtagen hos den gamle dame øverst oppe, som har stueantenne. Her samles nu alle husets beboere for at se genudsendelsen af "Huset på Christianshavn", og pludselig går det op for alle, hvad man har savnet så længe: Fællesskabet og det fælles mål. Beboerne går sammen i kampen om antenneforeningen. Nu skal de rigtig komme hinanden ved.

Instruktør:

Søren Fauli

Emneord: 

Stills

Cosmo Film 1999

Af samme instruktør

 • Kan ses på andre tjenester. Forsmåelse

  Forsmåelse

  I »Forsmåelse" borer instrukøren i oplevelsen af at blive afvist og vraget. Søren Fauli går i kødet på medieverdenens pampere og de kolleger, der løber med de laurbær, der burde tilkomme ham.

  Instruktør: Søren Fauli

  1995, 16 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark

 • Kan ses på andre tjenester. Tvangsritualer

  Tvangsritualer

  Vi kender det alle sammen - det der med ikke at træde på stregerne på fortovet. Det betyder ulykke. Og har vi ikke også alle noget med tal? For nogen udvikler det sig til ren tvang, og...

  Instruktør: Søren Fauli

  1993, 7 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark