Bastardens smukke sang

Bastardens smukke sang

Ikke aldersvurderet.
2014, 72 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark, Danske tekster

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

Filmen foregår i et land, man sjældent hører om - Guyana i Sydamerika. Et land, der først blev koloniseret af hollænderne og derefter af briterne. Guyana har en historie med slaveri og racistiske spændinger, som har efterladt landet med en tung arv af alkoholisme, vold og fattigdom. Familier overalt i landet kæmper med alkoholisme, og for de fleste dukker problemet op gennem generationer. Hovedpersonen Muscle, hvis mor Mary er alkoholiker, beslutter sig alligevel for at konfrontere problemet. Han kæmper med stor skyldfølelse, men er overbevist om, at kun ved at holde sin mor indespærret, kan han redde hendes liv. Mary føler det anderledes og tigger konstant Muscle om at få lov til at gå ud, være sammen med familien og drikke.

Credits

Alternative Title
The Bastard Sings the Sweetest Song
Instruktør
Christy Garland
Produktion
Murmur Film
Fotograf
Justin Lovell
Klipper
Charlotte Munch Bengtsen

Af samme instruktør

 • Kan ses på andre tjenester.
  Walaas Vilje

  Walaas Vilje

  Efter sin opvækst i en flygtningelejr på Vestbredden mens hendes mor var i fængsel, er Walaa fast besluttet på at komme igennem den indledende træning til at blive en af få kvinder i de...

  Instruktør: Christy Garland

  2018, 86 min, DK/Dokumentarfilm, Canada