CPH Remix

CPH Remix

2005, 40 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark, Danske tekster

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

»CPH Remix" er en rejse ind i en fascinerende verden, hvor vi oplever København med fokus på street art. Filmen giver et stemningsmættet billede af en by, som de færreste oplever, men som findes, hvis man kigger godt efter. Filmen følger tre personer, der har helt forskellige indfaldsvinkler til byens rum. Den politiske kunstner, der konfronterer beskueren med hans egen hverdag og virkelighedsopfattelse. Den kvindelige nattevandrer, der leder efter spor og tegn fra sin veninde. Og endelig graffitifjerneren, der med ligeså stor omhu som de to andre, fjerner forskellige tegn og opsætninger. Gennem musik og rytmiske montager får vi et billede af byen som organisme. Filmen er optaget samtidig med, at København bliver udsmykket i anledning af den danske kronprins' bryllup i maj 2004.

Stills

Bastard Film 2005

Af samme instruktør

 • Kan ses på andre tjenester.
  Mig og jøderiet

  Mig og jøderiet

  "Jeg vogter Felix' forhud," siger Signe, mor til instruktør Ulrik Gutkins søn. Ulrik ønsker sin søn omskåret efter jødisk tradition. Signe er ikke jøde, og hun vil ikke have Felix omskåret....

  Instruktør: Ulrik Gutkin

  2009, 43 min, DK/Dokumentarfilm, Portrætfilm, Danmark