Ghettodrengen

Ghettodrengen

2012, 55 min, DK/Dokumentarfilm

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

Fadi Kassem har viet sit liv til at være den gode rollemodel for de unge i indvandremiljøet i Aarhus. Fadi har selv været på kant med loven, og han forstår derfor de unges problemer. Nu arbejder han for, at de ikke begår de samme dumheder, som han gjorde. Det er en hård kamp med de unge på den ene side og de ofte opgivende myndigheder og arbejdsgivere på den anden. I "Ghettodrengen" følger vi Fadis arbejde med blandt andre 14-årige Bekir, som er blevet taget for røveri flere gange. Fadi har fundet et arbejde til ham, og samtidig kæmper han for at holde ham på skolebænken. Spørgsmålet er, om det er nok til at holde Bekir væk fra kriminalitet?

Credits

Alternative Title
Ghettodrengen
Instruktør
Kasper Bisgaard
Medvirkende
Fadi Kassem
Produktion
Deluca Film A/S
Censur
Tilladt for alle, men frarådes børn u. 7
Fotograf
Kasper Bisgaard
Klipper
Adam Ross

Stills

Deluca Film A/S 2012

Af samme instruktør

  • Kan ses på andre tjenester. Koma

    Koma

    »Koma" er historien om den 16-årige Jonas, som bliver tvunget til at skulle vælge mellem sin gamle ven Mikkel, der har et overfald på samvittigheden, og sin nye kæreste Sofia, hvis bror er...

    Instruktør: Kasper Bisgaard

    2006, 25 min, DK/Kort fiktion, Danmark