Jorden under mine fødder

Jorden under mine fødder

2007, 75 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

Dokumentarfilmen »Jorden under mine fødder" er en skæbnefortælling om mennesker på opholdsstedet Slettebjerggård i Hundested. Filmen handler om den pensionerede anatomiprofessor Finn Bojsen-Møller og hans kone Meretes vedholdende og kærlige arbejde med deres unge plejebørn. David og Dan føler sig svigtet af verden, og deres tvivl på kærlighed er derfor stor. I Finn og Meretes kamp for at give plejebørnene kærlighed, bliver de selv nødt til at balancere imellem kærlighed og svigt i deres forhold til deres svært handicappede søn Jesper, som bor på en institution. På godt og ondt så har vi alle en familie, vi ønsker alle kærlighed, og vi forsøger alle at finde jorden under vores fødder.

Credits

Alternative Title
Jorden under mine fødder
Instruktør
Michael Noer
Medvirkende
Merete Bojsen-Møller
Finn Bojsen-Møller
Michael Noer
Produktion
Barok Film
Censur
Tilladt for alle
Fotograf
Michael Noer
Klipper
Morten Højbjerg

Stills

Af samme instruktør

 • Kan ses på andre tjenester.
  Vesterbro

  Vesterbro

  Michael Noer gav sine 20-årige naboer et digitalt videokamera og sagde, at de skulle filme de dramatiske hændelser, der skete i deres liv. Som mange på deres alder er Martin og Julie impulsive,...

  Instruktør: Michael Noer

  2007, 58 min, DK/Dokumentarfilm

 • Kan ses på andre tjenester. Hawaii

  Hawaii

  Det er i dag ti år siden, at taxachaufføren Per første gang mødte Helle - barpigen i pornobiografen Hawaii-Bio. Det er en helt speciel dag, men måske er det kun Per, som ved det!

  Instruktør: Michael Noer

  2006, 23 min, DK/Kort fiktion, Danmark