alle

Shepherd Lonely

2016, 15 min, DK/Kort fiktion, Danmark, Danske tekster

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen. Vi henviser til Filmstriben, hvor alle film kan ses på selve biblioteket i udvalgte kommuner og ellers kan man kontakte filmens producent.

Her kan filmen ses

Filmen kan ikke ses på Filmcentralen, men kan streames fra disse tjenester:

Disse links er oprettet- og vedligeholdes af Producentforeningen

En øde mineral udforskningslejr i Nord Grønland. Boreholdet er ved at miste forstanden i deres søgen efter sjældne jordarter, da en ung forsker ankommer til lejren for at hente klimadata fra en sonde. Han er nervøs - og bange for det uendelige landskab som peger på noget ukendt i ham selv. Lejrens geolog er forsvundet og forskeren møder et fjendtligt hold, som ikke bekymrer sig om videnskab. Han begiver sig ud i landskabet for at finde sonden, men noget forfølger ham - han er ikke alene. Holdet henter ham hjem til lejren hvor han gennemgår en Arktisk dåb, der sender ham tilbage i naturen til et møde med den is, han oprindelig kom for at studere.

Instruktør:

Frederik Jacobi

Stills

New Danish Screen 2016

Af samme instruktør

  • Kan ses på andre tjenester. Mumbai Disconnected

    Mumbai Disconnected

    Mumbai har kronisk myldretid. 550 nye biler kommer til hver dag. "Hvis ukontrolleret vækst er en sygdom, så har byen kræft," mener Veena, som gør alt, hvad hun kan for at vejnettet ikke kommer...

    Instruktør: Frederik Jacobi, Camilla Nielsson

    2009, 58 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark