Børnebiffen går online

Børnebiffen går online

Nu er der godt nyt til børnefamilier, der trænger til en hyggestund sammen. Filminstituttet har samlet et udvalg af de bedste film fra Børnebiffen, som er frit tilgængelige her på siden. 

Børnebiffen er normalt en biografordning, der viser korte kvalitetsfilm for børn mellem 3 og 6 år – og deres voksne. Der er forestillinger for både børnehaver og familier.

Børnebiffen rummer sjove, skæve og tankevækkende film til de yngste filmelskere. Filmenes varighed og indhold er nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Derfor er der to kategorier i Børnebiffen: film til børn over tre år, og film til børn over fem år. 

Man kan se film fra både Danmark og mange andre lande i Børnebiffens filmsamling. Filminstituttet finder og indkøber løbende de bedste kortfilm for små børn fra bl.a. Tyskland, Sydkorea, Rusland, New Zealand og Australien.

Film til børn over 3 år


Dovendyr og lygtefisk, små prinser og gavmilde pindsvin, fantasivenner og dyr, der laver stensuppe. Du kan møde dem alle i 'Børnebiffen online' til børn over 3 år.

Film til børn over 5 år


Robotten Will-bot og zebraen Zøren, Josefine på bondegården og Tobias i naturen, den lille hjælper og Snuden, der rejser hjemmefra. Du kan møde dem alle i 'Børnebiffen online' til børn over 5 år.