Who am I - Kein System ist sicher

Who am I - Kein System ist sicher

- et undervisningsmateriale til tyskundervisningen

Gymnasiefag: 

  • Tysk
  • Mediefag

Materialetyper: 

  • Materialer til spillefilm

Emneord: 

Bemærk: Dette undervisningsmateriale er til en film, som Det Danske Filminstitut ikke har distributionsrettigheder til. Filmen kan derfor ikke ses på Filmcentralen.

Undervisningsmateriale

"Who am I - Kein System ist sicher", Instruktion: Baran Bo Odar, Tyskland 2014

Hackergruppen CLAY (Clowns Laughing @ You) består af den generte Benjamin, den åbne Max, den lidenskabelige Stephan og den frygtsomme Paul. I det virkelige liv er der ingen, som interesserer sig for Benjamin, men på internettet er han i kraft af sine hackeraktiviteter efterspurgt. Det betyder også, at en kvinde begynder at interessere sig for ham.
  
Hackergruppen fra Berlin ønsker at få verdensomspændende opmærksomhed, men det, som begynder som en joke, bliver alvor, og både BKA – den tyske efterretningstjeneste – og Europol indleder undersøgelser imod dem. Fra outsider til eftersøgt person, fra enegænger til gruppemedlem, livet i den virkelige og i den virtuelle verden, forestilling og virkelighed – hvordan føles det? Hvordan forandrer man sig? Det er spørgsmål, som bliver taget op i filmen og som inviterer til refleksion.

Se trailer her: Who am I - Kein System ist sicher, Trailer
  
Goethe-Institut Dänemark har udviklet et undervisningsmateriale til filmen. Undervisningsmaterialet henvender sig til tyskelever fra niveau A2 og kan bruges både før og efter filmvisningen.  

Undervisningsmaterialet ligger her: Goethe-Institut Dänemark  

Kontakt

Martin Brandt-Pedersen, Lisbeth Juhl Sibbesen

Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K. Copyright ©2017.

Kontakt os for spørgsmål vedr. undervisningsmaterialer

Ikke underviser?

Hvis du ikke har UNI-Login, kan du se og finde kort- og dokumentarfilm på Filmcentralen For Alle