All Inclusive

Original titel: All Inclusive
Produktionsland og -år: Schweiz, 2018
Instruktør: Corina Schwingruber Ilić
Længde: 10 min.

Ah, drømmen om et krydstogt – all inclusive! Underholdning, sol og fest døgnet rundt. Fra skibet stævner ud, og indtil det rammer den næste havn, er det en lille verden for sig selv. Så kom med ombord i et døgnåbent maskineri, hvor du kan møde nogle af de mest grundlæggende modsætninger: rigdom og fattigdom, fællesskab og ensomhed, det naturlige og det kunstige, det bæredygtige og det der slet ikke er bæredygtigt.

Se flere film fra OFF - Odense Internationale Film Festival her

Filmen indgår i temaet 'Kortfilm fra OFF', som præsenterer et udvalg af de bedste kortfilm fra OFF – Odense Internationale Film Festival.

Filmen har desuden været vist i Det Danske Filminstituts skolebioordning Med Skolen I Biografen og har tilhørende undervisningsmateriale, som findes under temaet 'Kortfilm fra OFF'.

Film og undervisningsmateriale er egnet til:

Undervisningstrin: 7.-10. klasse, gymnasiet og ungdomsuddannelser

Fag: Dansk, filmkundskab, samfundsfag, mediefag

Emneord: Kortfilm, den gode historie, dramaturgi, filmiske virkemidler, animation, medier, FN's verdensmål, fattigdom, krig, kulturmøder, grådighed, overforbrug, bæredygtighed, generationskløft, familierelationer, uddannelse, ligestilling, asyl, ekstremisme, drømmen om det gode arbejde