Om Filmcentralen For de yngste

Uni-Login og abonnement

Af ophavsretmæssige årsager er det nødvendigt at bruge login for at se filmene i appen ’Filmcentralen/For de yngste’. Det Danske Filminstitut har kun rettigheder til at vise filmene i skole- og institutionsregi.

For at se film på ’Filmcentralen/For de yngste’ skal institutionen have abonnement baseret på UNI-Login. Det vil sige, at institutionen både skal være tilmeldt UNI-Login-ordningen og have et abonnement på ’Filmcentralen/For de yngste’. Begge dele er gratis og giver ret til ubegrænset brug i institutionen.

HVAD ER UNI-LOGIN?

UNI-Login er et digitalt ID for medarbejdere på institutioner. UNI-Login giver adgang til nationale tjenester og en lang række pædagogiske services - fx at se film på denne app.

SÅDAN FÅR I UNI-LOGIN

Alle kommuner bruger UNI-Login på skoleområdet. På børnehaveområdet er det ikke alle, der har UNI-Login endnu, men de fleste kommuner har planer om at anskaffe det. Tal med jeres nærmeste leder og/eller kontaktperson i kommunen om UNI-Login i netop jeres kommune.

Tilmeld jer UNI-Login gratis via tilmeldingssiden hos Styrelsen for It og Læring

ABONNEMENT

Når I har et UNI-Login, har I mulighed for at se filmene i appen. Nu skal I blot oprette abonnement på Filmcentralen/For de yngste. Abonnementet er gratis. Ved tilmelding skal I oplyse institutionens navn, institutionsnummer og kontaktperson. Derefter kan alle pædagoger på institutionen se film med jeres UNI-Login - både i institutionen og hjemmefra.

Opret abonnement på ’Filmcentralen/For de yngste‘ her