UNILOGIN OG ABONNEMENT

Alle aktiviteter i 'Børnebiffen i dagtilbud' er frit tilgængelige.

Det er gratis for alle institutioner at se film på websitet og i appen, men man skal bruge login. For at få login skal institutionen 1) være tilmeldt Unilogin-ordningen og 2) have et abonnement på ’Børnebiffen i dagtilbud’. Begge dele er gratis og giver ret til ubegrænset brug i institutionen.

KAN MAN SE FILMENE SOM PRIVATPERSON?

Af ophavsretmæssige årsager er det kun institutioner, der har mulighed for at se film i 'Børnebiffen i dagtilbud'. Det Danske Filminstitut har kun rettigheder til at vise filmene i skole- og institutionsregi. Private kan se alle de samme film på bibliotekernes website 'Børnebiffen.dk', hvor man skal bruge bibliotekslogin. Også her er kan man se ubegrænset antal film.

HVAD ER UNILOGIN?

Unilogin er et digitalt ID for medarbejdere på institutioner og i skoler. Unilogin giver adgang til nationale tjenester og en lang række pædagogiske services - fx at se film i 'Børnebiffen i dagtilbud'.

SÅDAN FÅR I UNILOGIN

Alle kommuner bruger Unilogin på skoleområdet. På børnehaveområdet er det ikke alle, der har Unilogin endnu, men de fleste kommuner har planer om at anskaffe det. Tal med jeres nærmeste leder og/eller kontaktperson i kommunen om Unilogin i netop jeres kommune.

Læs mere om Unilogin på Styrelsen for IT og Lærings sider

ABONNEMENT

Når I har et Unilogin, har I mulighed for at se filmene i appen. Nu skal I blot oprette abonnement på 'Børnebiffen i dagtilbud'. Abonnementet er gratis. Ved tilmelding skal I oplyse institutionens navn, institutionsnummer og kontaktperson. Derefter kan alle pædagoger på institutionen se film med jeres UNI-Login - både i institutionen og hjemmefra.

Opret abonnement på ’Børnebiffen i dagtilbud‘ her