UNILOGIN OG ABONNEMENT

Af ophavsretmæssige årsager er det nødvendigt at bruge login for at se filmene i appen ’Børnebiffen i dagtilbud’. Det Danske Filminstitut har kun rettigheder til at vise filmene i skole- og institutionsregi.

For at se film på ’Børnebiffen i dagtilbud’ skal institutionen have abonnement baseret på Unilogin. Det vil sige, at institutionen både skal være tilmeldt Unilogin-ordningen og have et abonnement på ’Børnebiffen i dagtilbud’. Begge dele er gratis og giver ret til ubegrænset brug i institutionen.

HVAD ER UNILOGIN?

Unilogin er et digitalt ID for medarbejdere på institutioner. Unilogin giver adgang til nationale tjenester og en lang række pædagogiske services - fx at se film på denne app.

SÅDAN FÅR I UNILOGIN

Alle kommuner bruger Unilogin på skoleområdet. På børnehaveområdet er det ikke alle, der har Unilogin endnu, men de fleste kommuner har planer om at anskaffe det. Tal med jeres nærmeste leder og/eller kontaktperson i kommunen om Unilogin i netop jeres kommune.

Læs mere om Unilogin på Styrelsen for IT og Lærings sider

ABONNEMENT

Når I har et Unilogin, har I mulighed for at se filmene i appen. Nu skal I blot oprette abonnement på 'Børnebiffen i dagtilbud'. Abonnementet er gratis. Ved tilmelding skal I oplyse institutionens navn, institutionsnummer og kontaktperson. Derefter kan alle pædagoger på institutionen se film med jeres UNI-Login - både i institutionen og hjemmefra.

Opret abonnement på ’Børnebiffen i dagtilbud‘ her

Download

’Børnebiffen i dagtilbud’ findes til iPad og kan hentes gratis i App Store

Hent appen i App Store

UNILOGIN

Det er nødvendigt at have Unilogin for at se filmene i 'Børnebiffen i dagtilbud'. Læs mere her

TILMELDING

Hvis du har et Unilogin kan du tilmelde din institution 'Børnebiffen i dagtilbud'.
Tilmeld din kommune/institution her