opret abonnement

INDTAST DINE OPLYSNINGER

Har du spørgsmål vedrørende abonnement til Filmcentralen og UNI-C, som supportsiderne ikke kan give dig svar på er du velkommen til at kontakte os. 

* = Felt SKAL udfyldes

Adgangen til Det Danske Filminstituts film på Filmcentralen.dk forudsætter abonnement.

Abonnementet giver ret til ubegrænset brug i undervisningen. Abonnementet omfatter alle undervisningsinstitutionens pc’er.

Abonnementsprisen er baseret på betaling pr. skole/institution, eller i tilfælde af, at skolen/institutionen er placeret på flere geografiske lokationer, betaling pr. fysisk skoleafdeling (selvstændig geografisk placering) og antal elever. Dette gælder, hvor flere skoler/institutioner er slået sammen eller er en del af et administrativt fællesskab, eller hvor skolen/institutionen fra starten har placeret sine aktiviteter på flere geografiske lokationer. Skoler/institutioner bør påse, at der er så tæt overenstemmelse som muligt mellem det antal elever, de opgiver, og det antal elever, der er oprettet i Unilogin.

Opsigelse af abonnementet skal ske skriftligt pr. brev eller på mail dbc@dbc.dk. Manglende betaling accepteres ikke som opsigelse. Hvor intet andet er aftalt, krediteres abonnementsprisen med fradrag af salgsprisen på allerede leverede og igangsatte leverancer i abonnementet. Der betales et gebyr på 10 % af den resterende abonnementsbetaling. Minimum 100 kr.