På toppen af verden

Lærer

Trailer

Om materialet

Et undervisningsmateriale til filmen 'På toppen af verden'. Den handler om pigen Sacha, der leder efter sin morfar. Han er forsvundet under en ekspedition til Nordpolen.

Få baggrundsviden og ideer til temaer. Find analyser og konkrete arbejdsforslag. Fokus i undervisningsmaterialet er at give indsigt i filmens temaer, indhold og form. Undervisningsmaterialet er skrevet til læreren. Til venstre under menuen ligger et elevark til dansk og billedkunst (pdf). Det indeholder spørgsmål og opgaver, som understøtter de faglige mål og er relateret til emnerne i ’Fag og temaer’ og ’Filmfaglige vinkler’.

Elevarkets opgaver og mål er rettet mod 4. Klasse. Hvis man ser filmen i 1.-3. Klasse, kan elevarket justeres. Læreren kan også vælge at udarbejde fælles opgaver.

Elevarket indeholder opgaver, som bygger på, at eleverne skal se klip fra filmen. De ligger til venstre i menuen under Filmklip.

Fagligt fokus

Fag og temaer

Filmfaglige vinkler

Dette materiale er skrevet af Mette Welling og Rasmus Welling, maj 2017

Foto: SF Studios
Materialetype:
Lærer

Det Danske Filminstitut har ikke distributionsrettigheder til filmen. Med en spillefilmsaftale med AVU-medier kan man streame den til undervisningsbrug på mitCFU.dk.

Se filmen her